🏠 Adresa: Strada Paltinilor nr. 12

0743334673

0749998182

Casa Mario din Costinesti ofera o experienta de cazare deosebita, avand la dispozitie 30 de camere confortabile, inclusiv 2 apartamente, o camera tripla si multiple camere duble, toate echipate cu baie proprie, aer conditionat, televizor/cablu si minibar.

Oaspetii pot beneficia de facilitatile excelente ale unitatii, printre care o bucatarie complet echipata, o sala de mese spatioasa si o curte primitoare dotata cu gratar, foisor si mese cu umbrela.

Pentru pasionatii de pescuit, Casa Mario ofera posibilitatea de a inchiria o ambarcatiune monitorizata, asigurandu-le astfel o experienta placuta si sigura.

Casa Mario se afla la doar 5-7 minute de mers pe jos de plaja din statiunea Costinesti, judetul Constanta, fiind situata in apropierea taberei studentesti si a discotecii Ring. De asemenea, unitatea ofera posibilitatea de a servi preparate delicioase realizate din ingrediente naturale, provenite din gospodaria proprie.

Cu facilitati excelente si o locatie ideala, Casa Mario reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat la malul marii.

54 vizualizări

Nu există tarife disponibile pentru această unitate.