🏠 Adresa: Strada Radarului nr. 45

vezi num─ârul de telefon

Hotelul Top din Costinesti, amplasat pe Strada Radarului nr. 45, continua sa fie destinatia ideala pe litoral! Cu camere duble, triple si apartamente cu bai private, televizor, frigider, si internet WiFi, va asiguram confortul necesar pentru o sedere placuta.

Oferim si o piscina exterioara si un restaurant terasa pentru a va bucura de momente relaxante si delicioase. La doar 10-12 minute de mers pe jos pana la Plaja Obelisc, suntem locatia perfecta pentru a va bucura de nisipul fin si apele cristaline ale marii. Pentru grupuri, cluburi sportive sau team building-uri, avem facilitati speciale, inclusiv acces gratuit la salile de sport si terenurile de volei/fotbal de pe Plaja Obelisc, impreuna cu diverse gratuitati la cazare si masa.

Serviciile noastre de receptie sunt disponibile non-stop, inclusiv seif, monitorizare video, servicii de paza, parcare pazita, facilitati de birou, si multe altele.

In ceea ce priveste serviciile restaurantului, va puteti bucura de mese in sistem bufet suedez sau sistem francez, in functie de preferintele dvs. si tarifele alese. Iar daca preferati, puteti opta pentru tarife fara servicii de masa incluse, care vor fi taxate separat.

Hotelul Top va intampina cu bratele deschise pentru a va oferi o experienta de neuitat pe litoralul romanesc!

59 vizualiz─âri