plaja costinesti obelisc

Cazare ieftina in statiunea Costinesti

Casa Havana

Casa Havana este localizata la doar 30 metri fata de plaja si la o distanta de 600 metri fata de epava Evanghelia, simbolul statiunii Costinesti. Cu un aspect deosebit si influente coloniale, locatia este inconjurata de o gradina frumoasa plina de verdeata.

Vezi detalii

Vila Gabi

Vila Gabi din Costinesti va ofera in perioada verii cazare in camere duble cu baie proprie, tv-cablu, frigider si internet wifi. Pozitionata la o distanta de numai 3 minute fata de gara Costinesti Tabara si aproximativ 8 minute de mare.

Vezi detalii

Vila Tropical

Vila Tropical din Costinesti este o unitate de cazare localizata intr-o zona apropiata de plaja, departe de galagia statiunii, dotata cu bai proprii, televizoare si balcoane.

Vezi detalii

Casa Daria

Casa Daria din Costinesti este o unitate de cazare moderna si stilata pentru turistii ce doresc un confort sporit in vacanta, camere dotate cu baie proprie, televizor led si frigider.

Vezi detalii

Casa Blanca

Casa Blanca este pozitionata intr-o zona linistita a Costinestiului, ferita de zgomotele din statiune, aflata la o distanta de numai 1 minut fata de plaja, va pune la dispozitie camere duble dotate cu baie proprie.

Vezi detalii

Vila Flavia 

Vila Flavia este localizata in centrul Costinestiului, o unitate de cazare clasificata la 3 stele, foarte aproape de plaja si discotecile statiunii, va ofera spre inchirirere camere duble si triple.

Vezi detalii

Vila Costa

Vila Costa este localizata aproape de plaja, la numai 300 m fata de mare, va pune la dispozitie cazare in camere duble si triple, cu 2 paturi sau 3 paturi, baie proprie, tv-cablu, internet wireless gratuit, aer conditionat si frigider.

Vezi detalii

Vila Fuchsia

Fuchsia este o vila noua construita in anul 2021 la cele mai noi standarde de pe piata, localizata foarte aproape de mare, la numai 3 minute de mers pe jos, oferim servicii de cazare in camere duble matrimoniale dotate cu baie proprie, aer conditionat, frigider, televizor si balcon in fiecare camera.

Vezi detalii

Vila Florin

Vila Florin este localizata in zona Epava, o zona linistita din statiunea Costinesti, aproape de plaja 100-150 metri, va pune la dispozitie camere duble, triple si de 4 locuri dotate cu baie privata, televizor, frigider, internet wireless, acces la bucatarie comuna si parcare gratuita.

Vezi detalii

Vila Olimpia

Vila Olimpia din statiunea Costinesti va pune la dispozitie 6 camere duble si 4 camere triple dotate cu baie proprie, televizor, frigider, internet wireless in camera si parcare gratuita pentru toti clientii.

Vezi detalii