🏠 Adresa: Strada Scolii nr. 4

vezi num─ârul de telefon

La Vila Ana din Costinesti, te intampinam cu bratele deschise si facilitati gandite sa-ti transforme vacanta intr-o experienta memorabila. Situata in zona Costinesti Halta (tabara), la doar 7 minute de plaja, vila noastra reprezinta un refugiu perfect pentru relaxare si distractie pe litoralul Marii Negre.

Acceptam cu bucurie plata cu carduri de Vacanta electronice: Sodexo, Edenred si Up Vacanta, pentru a-ti face sejurul mai usor si mai convenabil. Cu 8 spatii de cazare confortabile, fiecare dotat cu baie proprie, apa calda non-stop, paturi duble, frigider si TV in camera, vila noastra te va incanta cu confortul si intimitatea sa.

Pentru aprofundarea relaxarii, poti alege sa te retragi intr-unul dintre spatiile noastre exterioare, precum foisorul, umbrarul sau terasa, sau poti sa-ti satisfaci pofta de gratar in zona special amenajata pentru acest scop. Pretul pentru apartamente este valabil pentru 4 persoane cazate, iar pentru confortul suplimentar, unele camere sunt dotate cu aer conditionat, disponibil contra-cost. Pentru a-ti rezerva locul la Vila Ana, percepem un avans echivalent cu costul primei nopti de cazare, nereturnabil pentru a asigura locul dorit in perioada aleasa.

16 vizualiz─âri